Funktionell träning

Är ditt mål att röra dig effektivare, bli mer explosiv, mer uthållig, förbättra din koordination och balans, springa snabbare, eller bara må bättre överlag? Vi jobbar för att uppnå dessa mål genom att träna funktioner/rörelser och inte specifika muskler som är vanlig i mer traditionell styrketräning. Vi tror på att kroppen är en helhet och behöver tränas som en helhet. När du tränar rörelsemönster som återfinns i våra mest naturliga rörelser gång, löpning och kast tar du träningen till en helt annan nivå.

Individuell konsultation kostar 1000kr/timme. För att boka in tid för detta är det lättast att kontakta Edvard eller Elin på mail.

Föreläsningar

Vi erbjuder föreläsningar och workshops i idrottsskador och hur du som klubb kan jobba för att förebygga dessa. Vi anpassar utifrån behov. Skicka gärna ett mail till oss och beskriv hur vi kan hjälpa din klubb eller ditt lag så återkommer vi med förslag på upplägg.

Samarbeten

Edvard har sedan tidigare varit involverad i Sundsvall Runners som drivs av Sophia Sundberg, Sportsnutrition by Sophia. Under våren kommer vi att starta en grupp tillsammans för elitsatsande ungdomar. Edvard kommer då att instruera gruppen i funktionell träning och Sophia coachar i nutrition och löpning. Mer information finner du här.