Boka tid

Du bokar enklast via vår online-bokning. Under vissa perioder kan det vara så att det inte finns tider lediga att boka. Detta kan bero på att vi helt enkelt har väldigt hög efterfrågan eller att någon av oss är iväg på andra uppdrag eller har semester. Du kan då ta kontakt med oss via mail för se om vi får någon lucka pga avbokningar. Ber om förståelse för att det under dessa perioder också kan ta lite längre tid att få kontakt med oss av tidigare angivna anledningar.

Det går endast att boka tider hos Hanna via direktkontakt i dagsläget.

E-frikort

From 1 december 2021 hanteras högkostnadsskydd och frikort digitalt i Västernorrland.

Vi kommer att vara anslutna till detta system men under en övergångsperiod kommer det att krävas en del manuell hantering av oss som vårdgivare och er som patient.

Patienter som besökt en privat vårdgivare eller fått vård i ett annat län under det senaste året kan ta med sitt fysiska högkostnadskort eller frikort till sin hälso-/vårdcentral eller receptionen på ett sjukhus för att säkerställa att alla vårdbesök finns registrerade i systemet. Detta gäller även er som tidigare varit patienter hos oss och har ett aktuellt högkostnadskort (blå stämpelkortet).

Mer information om högkostnadsskyddet hittar du här.

BOKA